Rawland.ir

  • خانه
  • محصولات
    • شیرین کننده
      • سوکرالوز
      • آسپارتام
    • نگهدارنده
      • پتاسیم سوربات
    • غلیظ کننده
      • کربوکسی متیل سلولز (سی ام سی – cmc)
    • اسیدی
      • اسید سیتریک
      • اسید فسفریک 85 درصد
  • فروشگاه
  • وبلاگ
  • تماس با ما
  • درباره ما
شماره تماس : 09155056414
02191692815

رالند

وارد کننده تخصصی افزودنی ها و مواد اولیه صنایع غذایی

شیرین کننده
نگهدارنده
غلیظ کننده
اسیدی کننده
ورود / ثبت نام
ورودایجاد یک حساب کاربری

رمز عبور را فراموش کرده اید؟

جستجو
0 مورد 0 ﷼
منو
0 مورد 0 ﷼
پتاسیم سوربات KH
برای بزرگنمایی کلیک کنید
خانه نگهدارنده پتاسیم سوربات
aspartame-آسپارتام-vita-sweet
آسپارتام 8.500.000 ﷼کیلوگرم
بازگشت به محصولات
سوکرالوز-sucralose
سوکرالوز 21.000.000 ﷼کیلوگرم

پتاسیم سوربات

امتیازدهی 5.00 از 5 در 1 امتیازدهی مشتری
(1 بررسی مشتری)

2.300.000 ﷼کیلوگرم

سوربات پتاسیم عمدتا به عنوان نگهدارنده مواد غذایی استفاده می شود. به دلیل داشتن اثر بازدارندگی بسیار قوی بر روی باکتری های کپک و فساد و به راحتی در آب حل می شود، بسیار مورد استفاده قرار می گیرد.

خرید سوربات پتاسیم برند KH که یکی از باکیفیت ترین و در عین حال مقرون بصرفه ترین برند های بازار می باشد در سایت رالند با رقابتی ترین قیمت امکان پذیر می باشد. کافیست جهت استعلام قیمت با کارشناسان رالند تماس بگیرید.

جهت خرید تماس بگیرید
مقايسه
افزودن به علاقه مندی
دسته ها: نگهدارنده
  • توضیحات
توضیحات
5/5 - (1 امتیاز)

پتاسیم سوربات ، نمک پتاسیم اسید سوربیک است. این ماده به طور گسترده به عنوان نگهدارنده در مواد غذایی، نوشیدنی ها و محصولات مراقبت شخصی استفاده می شود. پتاسیم سوربات در جلوگیری از رشد کپک (قارچ) بسیار موثر است.

پتاسیم سوربات

پتاسیم سوربات

 

فهرست مطالب

Toggle
  • پتاسیم سوربات چیست؟ (Potassium Sorbate)
  • قیمت پتاسیم سوربات خوراکی
  • خرید پتاسیم سوربات
  • پتاسیم سوربات KH
  • پتاسیم سوربات چطور به نگهداری مواد غذایی کمک می کند؟
  • کاربرد های پتاسیم سوربات
    • پتاسیم سوربات در صنایع غذایی
    • سوربات پتاسیم در شراب
    • پتاسیم سوربات در محصولات دارویی و آرایشی
    • پتاسیم سوربات در غذای حیوانات
  • پتاسیم سوربات چگونه تولید می شود؟
  • چرا در صنایع غذایی از پتاسیم سوربات و اسید سوربیک استفاده می شود؟
  • حساسیت به پتاسیم سوربات
  • مقدار مجاز سوربات پتاسیم

پتاسیم سوربات چیست؟ (Potassium Sorbate)

پتاسیم سوربات یک پودر سفید رنگ کریستالی شکل است که مزه و بو ندارد. این ماده به عنوان نگهدارنده در صنایع غذایی با فرمول شیمیایی C6H7KO2 و کد E202  شناخته می شود. سوربات پتاسیم در آب و اتانول بصورت کامل حل می شود. اسید سوربیک به طور طبیعی در بسیاری میوه ها مانند توت وجود دارد به همین دلیل پتاسیم سوربات به عنوان یک ماده ارگانیک شناخته میشود. با این وجود تمامی اسید سوربیک مصرفی دنیا برای تولید پتاسیم سوربات بصورت مصنوعی تولید میشود.

 

قیمت پتاسیم سوربات خوراکی

قیمت رقابتی پتاسیم سوربات را می توانید با تماس با کارشناسان رالند استعلام کنید.

پتاسیم سوربات

پتاسیم سوربات

 

خرید پتاسیم سوربات

پتاسیم سوربات به عنوان نگهدارتده بصورت عمده در صنایع غذایی مورد استفاده قرار میگیرد. بازرگانی رالند یکی از شرکت های زیرمجموعه گروه تجاری فردکس می باشد که به صورت اختصاصی در زمینه واردات مواد اولیه و افزودنی های صنایع غذایی به ایران فعالیت می کند. شما می توانید بهترین برند های پتاسیم سوربات خوراکی را با کمترین قیمت و بالاترین کیفیت از رالند خرید کنید.

 

پتاسیم سوربات KH

برند KH  چین تولید کننده افزودنی های صنایع غذایی و بصورت اختصاصی پتاسیم سوربات می باشد. این برند در ایران به عنوان یک محصول مقرون به صرفه و با کیفیت شناخته می شود. شرکت رالند بصورت اختصاصی پتاسیم سوربات برند KH  را مستقیما از چین وارد کرده و با قیمت رقابتی به فروش می رساند. شما می توانید جهت استعلام قیمت و ثبت سفارش با کارشناسان رالند تماس بگیرید.

پتاسیم سوربات KH

پتاسیم سوربات KH

پتاسیم سوربات چطور به نگهداری مواد غذایی کمک می کند؟

سوربات پتاسیم خوراکی پودری سفید رنگی است که به راحتی در آب و الکل حل می شود. این خاصیت مهم حل شوندگی پتاسیم سوربات باعث می شود تا ماده فعال خود، یعنی اسید سوربیک، آزاد کند. اسید سوربیک توسط سلول های قارچ جذب می شود و باعث از بین رفتن سلول یا جلوگیری از رشد آن می شود. این فرآیند به ترتیب خاصیت قارچ کشی و ضد قارچی نامیده می شود. پتاسیم سوربات همچنین از رشد باکتری ها جلوگیری می کند.

این ماده در محیط های اسیدی با اسیدیته حدود ۴ بهترین عملکرد را دارد. با این حال، اضافه کردن مستقیم اسید سوربیک به نوشیدنی ها یا غذاهای با آب زیاد به اندازه استفاده از پتاسیم سوربات موثر نیست، چون اسید سوربیک حل شوندگی کمتری نسبت به پتاسیم سوربات دارد.

کاربرد های پتاسیم سوربات

پتاسیم سوربات در طیف گسترده ای از محصولات مورد استفاده قرار می گیرد. احتمالا نام آن را بر روی برچسب بسیاری از محصولات دیده باشید. این ماده به دلیل اینکه در عین نگهداری از مواد در برابر قارچ ها و باکتری ها طعم ، بو و رنگ  آنها را تغییر نمیدهد بسیار محبوب است. پتاسیم سوربات در آب بصورت کامل حل می شود و همچنین در دمای اتاق هم عمل می کند.

پتاسیم سوربات در صنایع غذایی

این ماده در محصولات زیر وجود دارد:

انواع آب میوه ها

شیرینی جات

کنسرو میوه و سبزیجات

پنیر ها

گوشت خشک

میوه خشک

بستنی

ماست

سوربات پتاسیم در شراب

سوربات پتاسیم به عنوان یک نگهدارنده رایج در شراب سازی مورد استفاده قرار می گیرد که با مهار آنزیم‌های ضروری برای رشد مخمر از فساد شراب جلوگیری کرده و به حفظ طعم، کیفیت و طول عمر شراب کمک می‌کند.

همچنین در شراب‌های شیرین، سوربات پتاسیم می‌تواند به کنترل تخمیر ثانویه که می‌تواند منجر به افزایش ناخواسته قند و الکل شود، کمک کند.

مقدار مصرف آن در شراب کم و ایمن بوده و توسط سازمان‌های بهداشتی تأیید شده است.

در سطوح بسیار بالا می‌تواند طعم تلخی به شراب بدهد، اما در مقادیر معمول استفاده شده در شراب‌سازی طعم قابل تشخیصی ندارد.

استفاده صحیح و در مقادیر توصیه شده از سوربات پتاسیم، به افزایش ثبات و کیفیت شراب کمک می‌کند.

پتاسیم سوربات در محصولات دارویی و آرایشی

علاوه بر مواد غذایی، از پتاسیم سوربات به عنوان یک ماده ضد میکروب و نگهدارنده در محصولات مراقبت شخصی هم استفاده می‌شود، مثل: علاوه بر مواد غذایی، از پتاسیم سوربات به عنوان یک ماده ضد میکروب و نگهدارنده در محصولات مراقبت شخصی هم استفاده می‌شود، مثل:

سایه چشم، رژ لب و …

شامپو و مرطوب کننده

محلول لنز چشم

پتاسیم سوربات در غذای حیوانات

پتاسیم سوربات همچنین به عنوان یک نگهدارنده بی خطر برای غذای سگ و گربه و دیگر حیوانات خانگی مورد استفاده قرار می گیرد.

پتاسیم سوربات

پتاسیم سوربات

 

پتاسیم سوربات چگونه تولید می شود؟

سربات پتاسیم از طریق یک واکنش خنثی سازی ساخته می شود که در آن یون های هیدروژن در گروه کربوکسیل با یون های پتاسیم از مولکول های هیدروکسید پتاسیم جایگزین می شوند.

تولید پتاسیم سوربات شامل پنج مرحله کلیدی است:

  • واکنش تراکمی: مخلوط کردن کتن و 2-بوتنانال در دمای 30 تا 80 درجه سانتیگراد برای به دست آوردن استر اسید سوربیک.
  • هیدرولیز: شکستن استر اسید سوربیک با آب برای جدا کردن اسید سوربیک. برای به دست آوردن بازده مناسب اسید سوربیک، تولیدکنندگان از یک کاتالیزور اسیدی مانند اسید هیدروکلریک استفاده می کنند.
  • شستشو: شستن محلول با الکل برای حذف مواد زائد.
  • خنثی سازی: خنثی کردن اسید سوربیک با هیدروکسید پتاسیم برای به دست آوردن محلول پتاسیم سوربات.
  • خشک کردن: خشک کردن محلول با چرخاندن آن با سرعت بالا در دستگاه سانتریفیوژ. این فرآیند پودر پتاسیم سوربات را تولید می کند.

چرا در صنایع غذایی از پتاسیم سوربات و اسید سوربیک استفاده می شود؟

پتاسیم سوربات به شکل های مختلفی در بازار وجود دارد مثل گرانول، پودر و فرم کریستالی که هر کدام کاربردهای متفاوتی دارند.  پودر و گرانول پتاسیم سوربات تقریبا مشابه هستند و در پنیر، شراب، گوشت و میوه های خشک استفاده می شوند. در حالی که از فرم کریستالی آن در میوه ها و سبزیجات فرآوری شده، محصولات پخته شده و لبنیات استفاده می شود.

دلیل اصلی که تولیدکنندگان صنایع غذایی  پتاسیم سوربات و اسید سوربیک را ترجیح می دهند، بی بو و بی مزه بودن آنهاست که اجازه می دهد در فرمولاسیون های مختلف مواد غذایی به کار روند. علاوه بر این، هیچ کدام از این افزودنی ها در بدن انسان تجمع نمی کنند چون در فرایند متابولیسم اسیدهای چرب مصرف می شوند.

حساسیت به پتاسیم سوربات

در موارد نادر، برخی افراد در معرض پتاسیم سوربات دچار حساسیت می شوند. این حساسیت معمولا به صورت تماسی بروز می کند (التهاب پوستی ناشی از تماس با ماده حساسیت زا). که بیشتر در مورد لوازم آرایشی صدق می کند ولی بطور کلی پتاسیم سوربات برای پوست بی خطر می باشد.

با این حال برای اینکه غذا برای مصرف کنندگان مبتلا به این حساسیت مناسب باشد، متخصصان علوم غذایی نسبت ترکیب بهینه پتاسیم سوربات و سدیم بنزوات در غذا برای کاهش حساسیت را بدست آورده اند.

مقدار مجاز سوربات پتاسیم

با توجه به تحقیقی که در سال 1973 توسط سازمان بهداشت جهانی WHO انجام شده مقدار مجاز مصرف روزانه پتاسیم سوربات به ازای هر کیلو گرم وزن بدن مقدار 25 میلی گرم می باشد.

اما با توجه به داده هایی که در مورد اثرات اسید سوربیک بر رشد جنین و تولید مثل داشته است لزوم یک بازنگری توسط سازمان ایمنی غذای اروپا (EFSA) در مورد ایمنی اسید سوربیک (E200) و پتاسیم سوربات (E202) به عنوان افزودنی‌های مجاز در غذا را نشان می دهد.

در حال حاضر، (تا تاریخ 30 ژوئن 2024) هیچ ADI خاصی برای پتاسیم سوربات توسط کمیته تخصصی مشترک FAO/WHO برای افزودنی‌های غذایی (JECFA) تعیین نشده است.

با این حال، EFSA (سازمان ایمنی غذای اروپا) در سال 2015 یک ADI گروهی موقت برای اسید سوربیک و نمک‌های پتاسیم آن (شامل پتاسیم سوربات) به میزان 3 میلی‌گرم اسید سوربیک به ازای هر کیلوگرم وزن بدن در روز تعیین کرد.

1 دیدگاه برای پتاسیم سوربات

  1. علی غ – ژانویه 4, 2025

    امتیاز 5 از 5

    نگهدارنده شیمیایی با کیفیت

دیدگاه خود را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

محصولات مرتبط

trisodium citrate- تری سدیم سیترات-TTCA
مقايسه
نمایش سریع
افزودن به علاقه مندی
افزودن به سبد خرید

تری سدیم سیترات

طعم دهنده, نگهدارنده
امتیاز 5.00 از 5
550.000 ﷼کیلوگرم
    بستن
    محصولات مشابه…
    • phosphoric-acid اسید فسفریک 85 درصد
      امتیاز 5.00 از 5
      880.000 ﷼لیتر
    • trisodium citrate- تری سدیم سیترات-TTCA تری سدیم سیترات
      امتیاز 5.00 از 5
      550.000 ﷼کیلوگرم
    • سوکرالوز-sucralose سوکرالوز
      امتیاز 5.00 از 5
      21.000.000 ﷼کیلوگرم
    • پتاسیم سوربات KH پتاسیم سوربات
      امتیاز 5.00 از 5
      2.300.000 ﷼کیلوگرم

    آدرس دفتر مرکزی:

    مشهد - وکیل آباد 17 - بین معاد 8 و 10 - پلاک 60

    • Phone: 021 916 92 815
    • Mobile: 0915 505 6414
    آخریم مقالات
    • نکات ایمنی اسید سیتریک
      نکات ایمنی اسید سیتریک
      ژانویه 4, 2025 1 نظر
    • اسید سیتریک در نوشابه
      اسید سیتریک در نوشابه
      دسامبر 28, 2024 بدون نظر
    محصولات
    • شیرین کننده
    • نگهدارنده
    • اسیدی
    • غلیظ کننده

    سایت های مرتبط:

    گروه بازرگانی فردکس

    بازرگانی فکتوری لند

    تمامی حقوق متعلق به گروه بازرگانی صنعت سازان کیمیا آور فرد می باشد
    • منو
    • دسته بندی ها
    • خانه
    • محصولات
      • شیرین کننده
        • سوکرالوز
        • آسپارتام
      • نگهدارنده
        • پتاسیم سوربات
      • غلیظ کننده
        • کربوکسی متیل سلولز (سی ام سی – cmc)
      • اسیدی
        • اسید سیتریک
        • اسید فسفریک 85 درصد
    • فروشگاه
    • وبلاگ
    • تماس با ما
    • درباره ما
    • Home
    • خرید
    • وبلاگ
    • درباره ما
    • تماس با ما
    • علاقه مندی
    • مقايسه
    • ورود / ثبت نام
    سبد خرید
    بستن
    پتاسیم سوربات KH

    پتاسیم سوربات

    امتیاز 5.00 از 5
    2.300.000 ﷼کیلوگرم
    مقايسه
    افزودن به علاقه مندی
    برای دیدن نوشته هایی که دنبال آن هستید تایپ کنید.
    فروشگاه
    نوار کناری
    لیست علاقه مندی ها
    0 مورد سبد خرید
    حساب من